Witte pompelmoes

De scherpe toets in het aroma van de witte pompelmoes is bijzonder verfrissend. De zachte maar vaste fruitsoort heeft een lichtgele schil en is uiterst sappig. Met zijn pittige fruitsmaak is pompelmoes een geschikt ingrediënt voor veel dranken. Bij witte pompelmoezen zit de bitterheid vooral in en vlak onder de schil. Bijgevolg worden de pompelmoezen voor Granini-sappen heel voorzichtig geperst om met zo zuiver mogelijk vruchtvlees voor echt pompelmoesplezier te zorgen.

Waarin kan je deze vruchten vinden

  • granini

Proefadvies

Tropic Rain

Tropic Rain

Wie van een cocktail een waar fruitfestijn verwacht, mag de Tropic Rain niet missen. Deze…

Raadpleeg het recept

een merk waarop u kunt bouwen

Telkens wanneer u een Granini-product ziet, mag u ervan overtuigd zijn dat het vervaardigd is met alle expertise en toewijding van onze werknemers en leveranciers wereldwijd om te voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen.
Ieder kuiltje in onze unieke Granini-fles staat voor de vele goede redenen waarom mensen onze Granini verkiezen boven andere merken. Hierbij de vier hoofdprincipes die aan de basis liggen Granini’s garantie voor het beste fruit:

enkel de beste vruchten

Niet iedere soort fruit komt in aanmerking voor Granini-sap. Lees meer over onze strenge selectienormen.

open

innovatie in kwaliteit

Maar er is meer dan enkel de beste vruchten voor onze sappen. Lees meer over hoe we constant streven naar innovaties om de kwaliteit van onze producten verder aan te scherpen.

open

oog voor detail

We doen ons uiterste best om al het goede van ieder stuk fruit te bewaren. Lees meer over de Granini-productiefilosofie.

open

verantwoord gedrag

De natuur en mensen over de hele wereld voorzien ons van de beste ingrediënten. Lees meer over de inspanningen die we leveren om zoveel mogelijk aan de aarde terug te geven.

open

Wij gebruiken cookies om bepaalde delen van de site goed te laten werken en je navigatie op de site te optimaliseren. Als je dat goed vindt, ga dan verder. Als je hier meer over wilt weten of dit bericht herhaaldelijk ziet, klik dan hier.


Continue