Perzik

De fluweelachtige perzikhuid kenmerkt de vrucht. Maar het vruchtvlees van de perzik is al even typerend: stevig of zacht en verfrissend zoet. Afhankelijk van de soort kan de perzik geel, wit of zelfs wat rood van kleur zijn. Het aroma van de perzik past goed bij zoetigheden of bij hartige hapjes en dranken. Bovendien is de perzik een echte lekkernij op zich. Bij Granini gebruiken we enkel de goudgele perziken met een volle smaak. Ze worden pas geplukt als ze helemaal rijp zijn. Enkel zulk fruit schenkt de natuurlijke zachte frisheid waarvoor Granini staat.

Waarin kan je deze vruchten vinden

  • granini
  • granini

Proefadvies

Sex on the Beach

Sex on the Beach

Of u nu op het strand bent of opgesloten tussen vier muren, wodka, perzik, ananas en cranberry…

Raadpleeg het recept

Virgin Island

Virgin Island

Klaar voor het eilandleven? Dan is het tijd voor een Virgin Island. Deze alcoholvrije cocktail is…

Raadpleeg het recept

Sweet Baya

Sweet Baya

Er zijn altijd wel goede redenen om vrienden thuis uit te nodigen. Eén van deze redenen smaakt…

Raadpleeg het recept

een merk waarop u kunt bouwen

Telkens wanneer u een Granini-product ziet, mag u ervan overtuigd zijn dat het vervaardigd is met alle expertise en toewijding van onze werknemers en leveranciers wereldwijd om te voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen.
Ieder kuiltje in onze unieke Granini-fles staat voor de vele goede redenen waarom mensen onze Granini verkiezen boven andere merken. Hierbij de vier hoofdprincipes die aan de basis liggen Granini’s garantie voor het beste fruit:

enkel de beste vruchten

Niet iedere soort fruit komt in aanmerking voor Granini-sap. Lees meer over onze strenge selectienormen.

open

innovatie in kwaliteit

Maar er is meer dan enkel de beste vruchten voor onze sappen. Lees meer over hoe we constant streven naar innovaties om de kwaliteit van onze producten verder aan te scherpen.

open

oog voor detail

We doen ons uiterste best om al het goede van ieder stuk fruit te bewaren. Lees meer over de Granini-productiefilosofie.

open

verantwoord gedrag

De natuur en mensen over de hele wereld voorzien ons van de beste ingrediënten. Lees meer over de inspanningen die we leveren om zoveel mogelijk aan de aarde terug te geven.

open

Wij gebruiken cookies om bepaalde delen van de site goed te laten werken en je navigatie op de site te optimaliseren. Als je dat goed vindt, ga dan verder. Als je hier meer over wilt weten of dit bericht herhaaldelijk ziet, klik dan hier.


Continue