Framboos

De zoetzure framboos is een ware lekkernij. Zijn vruchtvlees is opgebouwd uit verschillende individuele vruchtjes, is sappig, zacht en roze. Frambozen hebben een fluweelachtige buitenkant en smelten op de tong. Gezien er veel verschillende variëteiten bestaan, is dit fruit het ganse jaar door beschikbaar. Frambozen zijn echter wel heel delicaat! Vandaar dat Granini ze onmiddellijk na het oogsten verwerkt tot een heerlijk fris framboosplezier.

Waarin kan je deze vruchten vinden

  • granini
  • granini
  • granini Lemon Fresh

Proefadvies

Raspbeerinha

Raspbeerinha

Het is de overheerlijke combinatie van fruitaroma’s en bruine suikersiroop die de Raspbeerinha zo…

Raadpleeg het recept

een merk waarop u kunt bouwen

Telkens wanneer u een Granini-product ziet, mag u ervan overtuigd zijn dat het vervaardigd is met alle expertise en toewijding van onze werknemers en leveranciers wereldwijd om te voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen.
Ieder kuiltje in onze unieke Granini-fles staat voor de vele goede redenen waarom mensen onze Granini verkiezen boven andere merken. Hierbij de vier hoofdprincipes die aan de basis liggen Granini’s garantie voor het beste fruit:

enkel de beste vruchten

Niet iedere soort fruit komt in aanmerking voor Granini-sap. Lees meer over onze strenge selectienormen.

open

innovatie in kwaliteit

Maar er is meer dan enkel de beste vruchten voor onze sappen. Lees meer over hoe we constant streven naar innovaties om de kwaliteit van onze producten verder aan te scherpen.

open

oog voor detail

We doen ons uiterste best om al het goede van ieder stuk fruit te bewaren. Lees meer over de Granini-productiefilosofie.

open

verantwoord gedrag

De natuur en mensen over de hele wereld voorzien ons van de beste ingrediënten. Lees meer over de inspanningen die we leveren om zoveel mogelijk aan de aarde terug te geven.

open

Wij gebruiken cookies om bepaalde delen van de site goed te laten werken en je navigatie op de site te optimaliseren. Als je dat goed vindt, ga dan verder. Als je hier meer over wilt weten of dit bericht herhaaldelijk ziet, klik dan hier.


Continue