Limoen

Wat is nu het verschil tussen limoen en citroen? Eerst en vooral is de groenige schil van de limoen dunner dan die van de citroen. Vruchtvlees van limoenen varieert van donkergeel naar lichtgroen en smaakt bijzonder zuur. Het sapgehalte is heel hoog. Dit in combinatie met zijn heerlijke smaak maakt hem tot een bron voor perfect sap. Terwijl limoen te zuur is om gegeten te worden als vrucht, is hij wel een ideaal ingrediënt om andere dranken en voedsel mee te verfijnen. Bij Granini combineren we limoenen met andere zorgvuldig gekozen zoete vruchten. Op die manier geeft limoen aan Granini-sappen een licht verfrissend smaakje.

Waarin kan je deze vruchten vinden

  • granini
  • granini

Proefadvies

Cosmopolitan

Cosmopolitan

De Cosmopolitan – of Cosmo – bestaat al sinds de jaren 1990, maar hij is een ware cultdrank…

Raadpleeg het recept

Fruity Gold Bar

Fruity Gold Bar

De Fruity Gold Bar heeft veel troeven. Roze pompelmoes, ananas en limoensap brengen deze fruitige…

Raadpleeg het recept

Bambula

Bambula

Wanneer de temperatuur boven de 30 graden klimt, is het een ideaal moment voor een alcoholvrije…

Raadpleeg het recept

Sunny Side

Sunny Side

De Sunny Side is een fruitige en zure rumcocktail. Hij is gemaakt van sinaasappel, passievrucht en…

Raadpleeg het recept

Raspbeerinha

Raspbeerinha

Het is de overheerlijke combinatie van fruitaroma’s en bruine suikersiroop die de Raspbeerinha zo…

Raadpleeg het recept

een merk waarop u kunt bouwen

Telkens wanneer u een Granini-product ziet, mag u ervan overtuigd zijn dat het vervaardigd is met alle expertise en toewijding van onze werknemers en leveranciers wereldwijd om te voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen.
Ieder kuiltje in onze unieke Granini-fles staat voor de vele goede redenen waarom mensen onze Granini verkiezen boven andere merken. Hierbij de vier hoofdprincipes die aan de basis liggen Granini’s garantie voor het beste fruit:

enkel de beste vruchten

Niet iedere soort fruit komt in aanmerking voor Granini-sap. Lees meer over onze strenge selectienormen.

open

innovatie in kwaliteit

Maar er is meer dan enkel de beste vruchten voor onze sappen. Lees meer over hoe we constant streven naar innovaties om de kwaliteit van onze producten verder aan te scherpen.

open

oog voor detail

We doen ons uiterste best om al het goede van ieder stuk fruit te bewaren. Lees meer over de Granini-productiefilosofie.

open

verantwoord gedrag

De natuur en mensen over de hele wereld voorzien ons van de beste ingrediënten. Lees meer over de inspanningen die we leveren om zoveel mogelijk aan de aarde terug te geven.

open

Wij gebruiken cookies om bepaalde delen van de site goed te laten werken en je navigatie op de site te optimaliseren. Als je dat goed vindt, ga dan verder. Als je hier meer over wilt weten of dit bericht herhaaldelijk ziet, klik dan hier.


Continue