Cranberry

Cranberry’s of veenbessen gelijken op kleine kersen. Ze zijn glad en glimmend van buiten en hun dieprode kleur doet ze gelijken op blinkende rode parels. Het vruchtvlees is knapperig met een verfrissend pittige fruitsmaak.

Een speciale oogsttechniek werd ontwikkeld om de veenbessen zo zacht mogelijk te oogsten. Vooreerst worden de vruchten losgetrild. Nadien wordt het veld onder water gezet. Gezien veenbessen voorzien zijn van luchtkamers, drijven de niet beschadigde bessen boven en kunnen ze makkelijk opgeschept worden.

Waarin kan je deze vruchten vinden

  • granini

Proefadvies

Sex on the Beach

Sex on the Beach

Of u nu op het strand bent of opgesloten tussen vier muren, wodka, perzik, ananas en cranberry…

Raadpleeg het recept

Fruity Cob

Fruity Cob

Wanneer het buiten vriest, is dit de perfecte opwarmer. Zelfs zonder alcohol is deze warme cocktail…

Raadpleeg het recept

Cosmopolitan

Cosmopolitan

De Cosmopolitan – of Cosmo – bestaat al sinds de jaren 1990, maar hij is een ware cultdrank…

Raadpleeg het recept

een merk waarop u kunt bouwen

Telkens wanneer u een Granini-product ziet, mag u ervan overtuigd zijn dat het vervaardigd is met alle expertise en toewijding van onze werknemers en leveranciers wereldwijd om te voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen.
Ieder kuiltje in onze unieke Granini-fles staat voor de vele goede redenen waarom mensen onze Granini verkiezen boven andere merken. Hierbij de vier hoofdprincipes die aan de basis liggen Granini’s garantie voor het beste fruit:

enkel de beste vruchten

Niet iedere soort fruit komt in aanmerking voor Granini-sap. Lees meer over onze strenge selectienormen.

open

innovatie in kwaliteit

Maar er is meer dan enkel de beste vruchten voor onze sappen. Lees meer over hoe we constant streven naar innovaties om de kwaliteit van onze producten verder aan te scherpen.

open

oog voor detail

We doen ons uiterste best om al het goede van ieder stuk fruit te bewaren. Lees meer over de Granini-productiefilosofie.

open

verantwoord gedrag

De natuur en mensen over de hele wereld voorzien ons van de beste ingrediënten. Lees meer over de inspanningen die we leveren om zoveel mogelijk aan de aarde terug te geven.

open

Wij gebruiken cookies om bepaalde delen van de site goed te laten werken en je navigatie op de site te optimaliseren. Als je dat goed vindt, ga dan verder. Als je hier meer over wilt weten of dit bericht herhaaldelijk ziet, klik dan hier.


Continue